Marble Surface


ostaessasi suunnittelupalvelun
ostat samalla 
kokonaisuuden hallintaa. 

 

PALvelut Yksityisille

IMG_8967.heic

Tarjoan sisustussuunnittelupalveluita yksityisille ja koteihin Etelä-Pohjanmaalla ja koko Suomessa. Kaipaatpa kotiisi minimalismia tai boheemia runsautta, yhdessä löydämme sinulle sopivat keinot tuoda persoonaasi esille sisustuksen kautta. Suunnitelma tehdään sopimaan juuri sinun elämäntyyliisi.

 

Asuinviihtyvyys lisää elämänlaatua - kodin pitää tuntua kodilta ja toimia arjen pyörityksissä. Jokaisen mieltymykset ovat tietysti yksilöllisiä, ja sisustusprojektissa suunnittelijan tehtävänä onkin löytää makumaailmasta ja toiveista punainen lanka, tuoda sisustukseen yhdenmukaisuutta ja hallita visuaalista kokonaisuutta.

Palveluihin kuuluvat mm:

 • tila- ja sisustussuunnittelu

 • kiintokalustesuunnittelu

 • tekstiili/valaistus/irtokaluste ym. -suunnitelmat yhdessä tai erikseen

 • väri- ja pintamateriaalisuunnittelu

 • 3D-visualisointi

 • tilaustaide

ASIAKASLÄHTÖISTÄ SISUSTUSSUUNNITTELUA YKSITYISILLE

IMG_8968_edited.jpg

TOIMINTATAVAT

Kotikohteissa metodini on osallistaa asiakas mahdollisimman paljon valintoihin ja päätöksentekoon, jotta harmittavilta virhevalinnoilta vältyttäisiin. Alkukartoituksella on iso rooli suunnitelman onnistumisessa, mutta lisäksi kommunikoimme tarpeen mukaan projektin edetessä. Et siis missään tapauksessa osta sikaa säkissä!

SUUNNITTELUPROSESSIN ETENEMINEN:

 1. Yhteydenotto ja kevyt alkukartoitus kohteessa  tai etänä (maksuton). Käydään läpi projektin laajuus ja asiakkaan tarpeet ja toiveet, aikataulu ja budjetti ym yksityiskohdat. 

 2. Tarjous sovitusta sisällöstä sähköpostilla

 3. Toimeksiantosopimuksen allekirjoitus

 4. Tarkempi kohdeselvitys, jos tarpeen (esim. perheenjäsenten kuuleminen, tekniset seikat)

 5. Idealuonnokset (sähköpostilla) ja niiden korjaukset 

 6. Valmiin suunnitelman luovutus (PDF). Loppupalaveri, jossa suunnitelma käydään läpi. Suunnitelma sisältää sovitut asiat, kuten havainnekuvia ja huonekortteja, joissa on tuotetiedot hankintapaikkoineen.

 7. Toteutusvaihe

Sisustussuunnittelijan osuus koskee visuaalista suunnitelmaa ja päättyy suunnitelman luovuttamiseen. Mikäli haluat, että jatkamme projektia toteutusvaiheeseen (tarjouspyynnöt, kaluste- ja materiaalihankinnat, tuotetilaukset yms.) on tästä sovittava erikseen toimeksiannossa. Suunnitelman toteutusvaiheessa toimin tiiviissä yhteistyössä projektin muiden asiantuntijoiden, kuten LVI- ja sähkösuunnittelijan kanssa. 

 

IMG_0280 copy_edited.jpg