top of page

TOIMITUSEHDOT

 

 

 

KEY Living, y-tunnus 2489863-6, myy printtituotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille EU-alueella. Nämä toimitusehdot koskevat tuotteiden tilaamista verkkosivujen kautta. Toimitusehdot ovat voimassa 1.10.2022 alkaen. Tilatessasi verkkosivuilta sinun oletetaan tutustuneen toimitusehtoihin.

 

Verkkosivuilla www.keyliving.fi alasivulla Korttikauppa on esitelty tuotteiden ominaisuudet ja hinnat. Hinta sisältää Alv 24% printtituotteissa. Voit tilata tuotteita täyttämällä tilauslomakkeen. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Voit maksaa tilauksesi verkkosivuilla kuvatuilla vaihtoehdoilla. Maksutapana toimii käteinen tai korttimaksu (nouto tai toimitus Seinäjoella),  iZettlen maksulinkki korttimaksulle, tai lasku (yli 30€ tilauksissa).

Maksulinkki on Zettle (by PayPal) luoma turvallinen maksuvaihtoehto. Linkin voi lähettää tekstiviestinä, Whatsapp-viestinä, sähköpostilla tai eri somekanavissa. Asiakas syöttää linkkiin korttitietonsa. Mitään asiakastietoja ei tallenneta ja linkki poistuu käytösä heti, kun maksu on suoritettu. 

 

Tilauksesta veloitetaan toimituskulut, jotka ovat 2€ kirjeestä (enintään 6 korttia), 6,90€ Postin pakettilähetyksestä (riippumatta tilauksen koosta). Nouto Seinäjoelta tai toimitus Seinäjoen kantakaupunkiin on ilmainen. Kortteja voi tilata kirjeenä, mutta suosittelemme pakettilähetystä seurannan vuoksi.

KEY Living käsittelee tietojasi luottamuksellisesti. Käytämme yhteystietojasi ainoastaan vastataksemme yhteydenottopyyntöösi ja/tai tilauksesi toimittamiseksi. Tietojasi ei käytetä muuta tarkoitusta varten.

 

Kun olet täyttänyt tilauslomakkeen, KEY Living vastaa siihen henkilökohtaisella sähköpostilla 1-2 arkipäivän kuluessa. Automaattista tilausvahvistusta ei tule. Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa, kuitenkin aikaisintaan viikolla 41, jolloin kortit saapuvat painosta. KEY Living sitoutuu toimittamaan tuotteen ilmoitetussa ajassa. KEY Living ei vastaa Postista johtuvista viivästyksistä.

 

Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit myös palauttaa tuotteet. Ilmoita palautuksesta aina etukäteen sähköpostilla. Palautuksen maksaa asiakas eikä palautuskuluja hyvitetä. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossa. 

bottom of page