top of page
IMG_2870 copy3.png

Moi!

Lähtökohtani sisustussuunnitteluun kumpuaa oman kokemuksen kautta: itse voin hyvin seesteisessä ja visuaalisesti levollisessa ympäristössä. Työnteko on helpompaa, kun asiat ovat oikeilla paikoillaan ja työnteon apuvälineet helposti saavutettavissa. Pyrin monin keinoin luomaan kokonaisvaltaista hyvinvointia suunnittelemiini tiloihin, ja se onnistuu parhaiten tilan käyttäjiä kuuntelemalla. Pisteenä iin päällä näen kuvataiteen, jonka kautta tila voi tuottaa syvällisiäkin elämyksiä.

Olen valmistunut muotoilijaksi (AMK) vuonna 2012. Suuntautumisvaihtoehtoni oli sisustussuunnittelu. Vuosina 2021-2022 jatkokouluttaudun julkisen tilan suunnittelijaksi AJK-jatkokoulutuksessa Helsingissä. Parhaillaan suoritan palvelumuotoilun perusopintoja (25op) avoimessa yliopistossa. Keväällä 2021 osallistuin kulttuurihyvinvoinnin valmennukseen, jonka aikana perehdyin erityisesti visuaalisen ympäristön vaikutukseen hyvinvoinnin edistäjänä.

Vuosien varrella olen tehnyt monenlaisia projekteja sisustussuunnittelun, juhlasuunnittelun ja taiteen parissa. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja työskentelystä yhdessä kohti yhteistä päämäärää. Painotan ihmiskeskeisyyttä, mutta ymmärrän myös bisnesnäkökulman. Toivottavasti tapaan sinutkin jonkun mukavan projektin merkeissä!

  - kirsi 

Marble Surface


OLEN ihmiskeskeinen 
ASIAKASPALVELIJA, JONKA Intohimona ON selvittää tilan käyttäjien toiveet, tarpeet ja unelmat, ja luoda niiden pohjalta toimivia tiloja.


 

bottom of page